duminică, 21 aprilie 2013

Frigarui din carne de miel

Merg in continuare cu seria cu ''retete de anul trecut''.Azi va prezint o gustare rapida,ieftina,de efect si...gustoasa!
Are toate calitatile pentru a fi pregatita numaidecat!
Enjoy!
Ingrediente:
-200 gr.de rosii cherry
-300 gr.carne de miel
-150 gr.dovlecei
-100 gr.mozzarella sau alta branza(de capra)
-putin vin rosu
-crengute de rozmarin
-sare si piper

Mod de preparare:
1.Punem la marinat carnea de miel taiata in bucati cat de cat egale in putin vin rosu.Condimentam cu sare si piper,apoi punem la prajim bucatile de carne pe un grill,la foc mediu pana devine rumena si este bine patrunsa.
2.Dovleceii ii taiem foarte subtire pe lung si apoi ii prajim pe grill si ii dam cu sare si cu piper.Cand sunt gata scoatem feliile pe un prosop de hartie.
3.Rulam in fiecare felie de dovlecel cate o bucatica de branza.
4.Intepam apoi pe cate o crenguta de rozmarin cate o felie de carne,cate un rulou de dovlecel cu branza si cate o rosioara.
5.Servim alaturi de un sos alb!
Pofta buna!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...